@jess

Nyss hemkommen från en lång sittning på ca 3 timmar hos frisören. Har hittat en jättebra salong i INgallerian som ligger i stan. Jess heter det, och tjejen som klippt och färgat mig är jätteduktig. Det ligger så nära jobbet också så jag kan ha tid samma dag jag jobbar. Idag börjar jag inte förrän kl 16 så jag hann åka hem en sväng och ta en kaffe innan kvällsjobb till 23.30. 
 
Nu till håret. Blev jättenöjd. Förra gången blev det ju som sagt inte som jag ville ha utifrån bilden jag visade pga tidsbrist och att håret var så pass rött. Men denna gång blev jag helnöjd! Det var fint innan också, men som sagt ville jag ju ha det som det var tänkt från början. Snodde denna bild från deras instagram @salongjess Kolla in deras hemsida och instagram så får ni se hur duktiga de är! 👍
 
 
Kolla förebilden! Fööyfan vad hemskt det ser ut där! Haha såg inte riktigt ut så ju men hade smutsigt hår och tofs när jag kom dit. Svårt att få med på bild hur färgen verkligen ser ut men den var lite ljusare i verkligheten. 
 
Jag ska bli stammis där! ✌😉
Här är en bild på hur håret ser ut nu, fast som sagt är det svårt att göra färgen rättvisa på bild. Something like this: 
I löööv it ❤